Clear Linux Distro – optimoitu suorituskykyä ja turvallisuutta varten


Clear Linux OS on ihanteellinen käyttöjärjestelmä ihmisille – ahem järjestelmänvalvojille – jotka haluavat minimaalisen, turvallisen ja luotettavan Linux-jakelun. Se on optimoitu Intel-arkkitehtuurille, mikä tarkoittaa, että Clear Linux OS -käyttöjärjestelmän käyttäminen AMD-järjestelmissä ei ole ongelma.

Selkeä Linux-käyttöjärjestelmä on kehitetty painottaen turvallisuutta, yksityisyyttä, johdonmukaisia päivityksiä ja nopeutta, jotka ovat tyypillisesti toimivan ja luotettavan palvelimen neljä välttämättömyyttä.

Lisäksi siinä on sisäänrakennettu palomuuri, joka voidaan määrittää järjestelmäasetuksissa. Siinä on myös sisäänrakennettu identiteetinhallinnan työkalupakki ja monia muita Sysadminiin suuntautuneita ominaisuuksia, jotka ovat saaneet tarpeekseen valtavirran tarjonnasta – vaikka käyttöjärjestelmään pakatun kekseliäisyyden havaitseminen vie jonkin aikaa.

Clear Linux OS:n toinen etu on, että se ei ole riippuvainen laitteistosta ja on erittäin optimoitu Intelin arkkitehtuurille ja uskomaton ohjattavuus on lisätty sekoitukseen.

Liikkuvan julkaisun tilalla se vaatii aluksi paljon pohdiskelua, mutta jos uskalsit tehdä ensimmäisen testin ja käydä läpi tämän artikkelin loppuosan, ymmärrät, että unelma toimivasta Clear Linux OS -asennuksesta palvelinympäristössäsi ei välttämättä ole kaukaa haettu.

Clear Linux OS:n ominaisuudet

Tarkista seuraavat Clear Linux OS:n ominaisuudet:

Intel-arkkitehtuuria varten suunniteltu Clear OS on ottanut optimoinnin ensisijaiseksi kriteeriksi, ja sen lisäetu on yhteensopiva AMD:n piirisarjojen kanssa, mikä antaa jokaiselle kehittäjälle mahdollisuuden nauttia huippuluokan käyttöjärjestelmästä melkein missä tahansa laitteistokokoonpanossa. .

Liikkuvan julkaisun tilalla voit myös taata nopean pääsyn päivityksiin. Clear Linux on optimoitu läpikotaisin ajonajasta, ytimestä, matemaattisista kirjastoista, väliohjelmistokerroksista ja kehyksistä.

Automatisoidun järjestelmän avulla, joka toimii pilvestä reunaan, CVE:t jäävät jatkuvasti epäselväksi, koska suurinta osaa uhista vähennetään leviämisen muutoksilla.

Käyttäjä- ja järjestelmätiedostot ja niiden vastaavat käyttöoikeudet eroavat selvästi toisistaan, mikä yksinkertaistaa huomattavasti järjestelmän määrittämistä haluamallasi tavalla mutkistamatta prosessia, kuten perinteiset Linux-järjestelmät tekevät riippuvuushelvetin kanssa, joka yleensä syntyy.

Jakelu on erittäin optimoitavissa automaattisen kehitysmallin ja työkalun avulla, joka varmistaa, että yli 90 % pakatuista komponenteista varmistaa yhtenäisyyden ja skaalautuvuuden koko järjestelmässä.

Tyhjennä Linux-suositukset

Kategoorisesti ottaen Clear Linux on luultavasti ainoa realistisesti hyödyllinen jakelu tuotantoympäristöille. Vaihtoehto käyttäjäkeskeisemmille distroille on Arch Linux ja suurin osa tämän alakategorian maista.

Liikkuvan julkaisujakelun suorittaminen palvelimella ei ole normaali käytäntö tuotantoympäristössä. Clear Linuxin perinteinen päivitystapa ja rullaava julkaisutyyli toimivat ratkaisevasti.

Kuten Intelin ihmiset ovat havainneet kuvassa kohdassa Ominaisuudet -> Skaalautuvuus, suurin etu näyttää olevan järjestelmätiedostojen asianmukainen erottaminen käyttäjätiedostoista, mikä puolestaan yksinkertaistaa jatkuvan julkaisun päivitysprosessia, erityisesti palvelintuotantoympäristössä. .

Clear Linux OS on Linux-jakelu, jonka on tarkoitus olla yksinkertaisempi ja helpompi käyttää. Se keskittyy olemaan helppoa aloittelijoille ja niille, joilla ei ole koskaan ollut kokemusta Linuxista.

Selkeä Linux-käyttöjärjestelmä ei sisällä kaikkea, mutta siinä ei myöskään ole liikaa sotkua. Ei ole tarpeettomia sovelluksia tai tarpeettomia palveluita. Siirry viralliselle Clear Linux -sivustolle saadaksesi lisätietoja!