Parhaat Firefox-lisäosat tuottavuuden parantamiseen Linuxissa


Lyhyesti: Tässä oppaassa tarkastellaan 32 eniten käytettyä Firefox-lisäosaa, jotka parantavat tuottavuuttasi Linux-työasemissa.

Huolimatta siitä, että Firefox on vuosien mittaan menettänyt markkinaosuutensa ja suosionsa muille selaimille, kuten Google Chromelle ja Safarille, Firefox nauttii edelleen huomattavaa suojelijana käyttäjiltä, jotka käyttävät sitä syystä tai toisesta.

Ja aivan kuten muutkin selaimet, Firefox tarjoaa runsaasti lisäosia tai laajennuksia, jotka tarjoavat lisätoimintoja, jotka tekevät verkon selaamisesta paljon hauskempaa, nopeampaa ja turvallisempaa.

Lisäosat voidaan luokitella eri luokkiin, kuten kieli ja tuki, hakutyökalut, ulkoasu, hälytykset ja päivitykset ja niin edelleen.

1. LeechBlock NG

Huomaatko, että annat periksi kiusaukselle vierailla verkkosivustoilla, jotka vievät tuottoaikasi töissä? Jos vastauksesi tähän kysymykseen on kyllä, älä epäröi asentaa LeechBlockNG-laajennusta, joka on yksinkertainen tuottavuustyökalu, joka on suunniteltu estämään kaikki sivustot, jotka ryöstävät sinulta aikaisemmat tunnit.

Leechblockin avulla voit määrittää jopa 30 estettävää verkkosivustoa ja milloin ne tulee estää. Se mahdollistaa rakeisen ohjauksen, jonka avulla voit määrittää keston, jolla sivusto estetään (esim. klo 8.00–15.00) tietyn aikarajan (esim. 1 tunnin kuluttua) tai näiden kahden yhdistelmän (esim. sallia sivuston 30 minuutin välein klo 8.00–15.00).

2. Adblock Plus

Selaimen ponnahdusikkunat ovat usein ärsyttäviä, koska ne yleensä sotkevat selaimesi ja häiritsevät sinua työstäsi. Adblock Plus on suosittu ja laajalti käytetty mainosten esto, jonka voit asentaa estämään ärsyttävät mainokset ja tarjoamaan sujuvan selauskokemuksen.

3. Tomaattikello

Todettakoon, että kaikilla on rajallinen keskittymiskyky. Se on lyhyempi, jos sinulla on taipumus tarkistaa sosiaalisen median kahvat niin usein työaikasi aikana.

Tomato Clock on kätevä ja tehokas ajanhallintalisäosa, jonka avulla voit jakaa työistunnot hallittavissa oleviin aikapaloihin, jotka tunnetaan nimellä tomaatit. Oletuksena sen avulla voit jakaa istunnot 25 minuutin tomaattisiksi aikaväleiksi, jotka erotetaan lyhyillä tauoilla.

Kaikki on räätälöitävissä aina työistunnoista taukoja, jotka vaihtelevat käyttäjästä toiseen. Tomaattiajastin ilmoittaa sinulle, kun on tauon aika, jotta voit ottaa muutaman minuutin tauon ja puhaltaa virran pois. Tomaattikello hyödyntää selaimen oletusilmoitusjärjestelmää, johon kuuluu ääni ilmoittamaan, kun on aika pitää tauko.

4. LastPass Password Manager

LastPass Password Manager on jälleen yksi lisäosa, jonka avulla voit tallentaa ja hallita salasanojasi tehokkaasti ja turvallisesti. Se on palkittu salasananhallinta, joka on tällä hetkellä vuoden 2022 parhaiden salasanojen hallinnassa.

LastPass tallentaa salasanasi virtuaaliseen pilviholviin käyttämällä 2-vaiheista todennusta rautapäällysteisillä ja erittäin salatuilla palvelimilla. Lisäksi se on monikäyttöinen, ja voit tallentaa ja käyttää salasanojasi useilla laitteilla.

5. OneTab

Onko sinulla tapana avata liian monta välilehteä, mikä saastuttaa muistisi? OneTabin avulla voit helposti muuntaa välilehdet luetteloiksi. Kun sinun on käytettävä välilehtiäsi uudelleen, voit palauttaa ne saumattomasti yksitellen tai kaikki yhdessä kerralla.

Kun välilehdet ovat yhdessä välilehtiluettelossa, muistin ja suorittimen käyttöaste vähenee ja järjestelmän suorituskyky paranee. OneTabin käytön lisäetuja ovat yksityisyys ja varmuus – välilehtiesi tietoja ei koskaan paljasteta millekään osapuolelle, mukaan lukien OneTab-kehittäjille.

6. Google-kääntäjälle

Kuten nimestä voi päätellä, Google Translate -laajennus auttaa kääntämään tekstiä kielestä toiselle. Se lähettää valitun tekstin Google-kääntäjään käännettäväksi haluamallesi kielelle. Voit helposti määrittää käännöstä vaativat oletuskielet asetussivulla.

7. Kielioppi ja oikeinkirjoituksen tarkistus – LanguageTool

Kuten saatat arvata oikein, Kieliopin ja oikeinkirjoituksen tarkistus -lisäosa tarkistaa tekstisi kielioppi- ja kirjoitusvirheiden varalta. Tämän laajennuksen tavoitteena on varmistaa, että kirjoituksesi on virheetöntä.

8. Automaattinen täyttö

Jos sinulla on tapana täyttää lomakkeita usein, AutoFill-lisäosa on hyödyllinen. Automaattinen täyttö, kuten nimestä voi päätellä, keskittyy lomakkeiden automaattiseen täyttämiseen ilman käyttäjän toimia.

Sinun tarvitsee vain antaa haluamasi tiedot, niin Automaattinen täyttö havaitsee kaikki selaimessa olevat lomakkeet ja täyttää ne. On sanomattakin selvää, että tämä lisää tuottavuuttasi säästämällä paljon aikaa.

Automaattinen täyttö käyttää tehokkaita tekstinsovitusmalleja tunnistaakseen automaattisesti täytettävät kentät. Se täyttää automaattisesti kaikki kenttätyypit, mukaan lukien teksti, numerot, salasana, aika, alue ja monet muut. Lisäksi se tallentaa automaattisesti tekstikentät siltä varalta, että verkkoselaimesi kaatuu tai tietokoneesi sammuu odottamatta.

9. Todoist Firefoxille

On helppo uppoutua ja hukkua, kun sinulla on useita tehtäviä käsillä. Todoist-lisäosa on hyödyllinen tehtävätyökalu, jonka avulla voit suunnitella päiväsi tehokkaasti.

Sen avulla voit priorisoida tehtäviä, seurata edistymistäsi ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla lähestyvistä määräajoista. Kun olet suorittanut tehtäväsi, voit yksinkertaisesti tarkistaa ne vaihtamatta kontekstia.

10. Toggl Track: Tuottavuuden ja ajan seuranta

Toggl Track on tehokas pieni lisäosa, joka nopeuttaa tuottavuuttasi. Se on yksinkertainen online-ajastin, joka seuraa selaimessa viettämäsi aikaa. Voit helposti seurata selaimella viettämääsi aikaa online- tai offline-tilassa.

Voit käyttää Toggl Trackia verkossa, työpöytäwidgetina ja jopa älypuhelimessasi. Kaikki tietosi synkronoidaan reaaliajassa.

Toggl Trackin tavoitteena on nähdä, kuinka paljon aikaa kuluu eri tehtäviin, jotta voit seurata, mitkä toiminnot imevät tuottavia tuntejasi. Näin voit korjata ja maksimoida aikasi tehtäviin, joilla on todella merkitystä.

Lisäksi Toggl Track nauttii integraatiosta yli 90 eri työkalun kanssa, kuten Google Drive, Asana, GitHub, Slack, Jira ja Redmine muutamia mainitakseni.

11. Katkaise yhteys

Jos yksityisyys on tärkein asia, Disconnect on avoimen lähdekoodin tietosuojalisäosa, joka tulee tilauksen mukana, jonka avulla voit maksaa haluamastasi.

Se suojaa yksityisyyttäsi estämällä kolmannen osapuolen sovelluksia seuraamasta verkkotoimintaasi. Lisäksi voit asettaa sen näyttämään estotietoja, jotka näyttävät sivustot, jotka yrittävät seurata selaushistoriaasi.

12. FireShot

FireShot on laajennus, joka on erityisesti räätälöity ottamaan koko verkkosivun kuvakaappauksia. Voit helposti ottaa kuvakaappauksia ja tallentaa kuvan, lähettää sen leikepöydälle ja ladata tai lähettää sen sähköpostitse.

Lisäksi laajennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden rajata kuvakaappausta ja muuttaa sen kokoa sekä luoda PDF-tiedostoja kuvista. Voit myös merkitä kuvakaappaukseen tekstiä, muotoja ja jopa kuvakkeita ja nuolia.

13. Tumma lukija

Siristätkö tai rasitatko silmiäsi kun tuijotat näyttöäsi? Tämän ei enää tarvitse tapahtua, jos vierailemallasi sivustolla ei ole mahdollisuutta ottaa pimeää tilaa käyttöön.

Dark Reader Firefox -laajennus on kätevä ottamalla tumman tilan käyttöön kaikilla vierailemillasi sivustoilla. Tämä helpottaa silmiäsi huomattavasti. Lisäksi sen avulla voit myös säätää kirkkautta, seepiasuodatinta ja paljon muuta.

14. Ublock-Origin AdBlocker

Ublock-Origin ei ole vain tavallinen mainosten esto. Se on resurssiystävällinen laajataajuinen sisällön esto, joka estää ponnahdusikkunoita, kolikon kaivostoimintoja ja seurantalaitteita käyttämällä esiasetettuja suodattimia. Näin varmistat tietosuojasi verkossa.

Lisäksi voit tehostaa verkkotoimintasi suorituskykyä asettamalla sääntöjä JavaScriptin estoon paikallisesti tai maailmanlaajuisesti – vaikka tällä voi olla ei-toivottu seuraus JavaScriptin käyttämien sivustojen häiritsemisestä.

15. Kielioppi: Kieliopin tarkistus- ja kirjoitussovellus

Grammarly on erittäin suosittu all-in-one-työkalu, joka tarjoaa oikeinkirjoituksen, kieliopin ja välimerkkien tarkistuksen, kun työskentelet online-asiakirjan parissa tai kirjoitat tekstikenttään. Se tarjoaa reaaliaikaisia ehdotuksia tekstisi sävyn ja selkeyden parantamiseksi varmistaakseen, että kirjoituksesi tekee oikean vaikutelman.

Grammarly-selainlaajennus parantaa kirjoittamistasi analysoimalla lauseitasi kirjoittaessasi ja käyttämällä värikoodattuja alleviivauksia sanoihin tai lauseisiin, jotka kaipaavat parannusta. Voit viedä hiiren alleviivauksen päälle nähdäksesi ehdotukset tekstin muokkaamiseksi yhdellä napsautuksella.

Kielioppi ei vain havaitse väärin kirjoitettuja sanoja, vaan myös merkitsee väärässä yhteydessä käytetyt sanat, esimerkiksi neuvoa ja neuvoa. Lisäksi se tarjoaa ehdotuksia lauseiden uudelleenkirjoittamiseen johdonmukaisemmin.

16. YouTuben tehostin

Jos haluat parantaa YouTube-käyttökokemustasi, harkitse Enhancerin asentamista Youtube Firefox -laajennukseen, joka tarjoaa joukon hienoja lisäominaisuuksia, joiden avulla saat kaiken irti YouTubesta.

Voit esimerkiksi hallita YouTube-mainoksia, säätää äänenvoimakkuutta hiiren rullalla, määrittää kymmeniä pikanäppäimiä YouTuben ohjaamiseen ja paljon muuta.

17. Privacy Badger

Privacy Badger on lisäosa, joka estää automaattisesti näkymättömät seurantalaitteet. Se tekee tämän etsimällä seurantalaitteet automaattisesti niiden käyttäytymisen perusteella ja lähettämällä älykkäästi \älä seuraa -signaalin selaustoimintasi mukana.

Automaattisen seurannan eston lisäksi se poistaa lähtevien linkkien seurannan Googlesta ja Facebookista lisätietosuojatoimien avulla.

18. DuckDuckGo Privacy Essentials

DuckDuckGo on suosittu yksityisyyteen keskittyvä Internet-hakukone, joka on vaihtoehto Google-haulle. Hakukoneen lisäksi se tarjoaa myös mobiiliselainsovelluksen sekä iOS:lle että Androidille sekä selainlaajennuksen, joka voidaan asentaa sekä Google Chromeen että Firefoxiin.

DuckDuckGo Privacy Essentials -selainlaajennus takaa, että verkkohakusi pysyvät mahdollisimman anonyymeinä ja yksityisinä. Tämän lisäksi se tarjoaa myös sisäänrakennetun seurannan estoominaisuuden pitääksesi poissa sivustot, jotka haluavat kerätä tietoja online-toiminnastasi.

Ominaisuuden kohokohdat:

 • Tarjoaa yksityisiä verkkohakuja heti valmiina.
 • Estää kolmannen osapuolen komentosarjoja ja seurantaohjelmia lataamasta ja keräämästä tietojasi.
 • Estää seurantaevästeitä seuraamasta sinua vieraillessasi eri sivustoilla.
 • Estää yrityksiä keräämästä selaushistoriaa ja muita henkilökohtaisia tietoja.

19. SponsorBlock

SponsorBlock on firefox-laajennus, jonka avulla voit ohittaa Youtube-videon ei-toivotut osat, mukaan lukien introt, outrot, sponsorit, tilausmuistutukset ja muu ei-toivottu sisältö.

SponsorBlock on joukkolähde, joten käyttäjät voivat lähettää YouTube-videoiden sponsoroitujen osien alkamis- ja päättymisajat. Kun tällaiset tiedot on lähetetty, käyttäjät, joilla on sama laajennus selaimessaan, ohittavat muun sponsoroidun sisällön.

20. Mahtava hymiövalitsin

Emojit tuovat maustetta keskusteluun. Ne korostavat tunteita ja tekevät keskustelusta paljon eloisampaa. Nykyään lähes kaikki chat-sovellukset toimitetaan emojien mukana.

Awesome Emojis Picker on Firefox-laajennus, joka niputtaa laajan valikoiman hymiöitä, jotka voit valita ja lisätä melkein mille tahansa verkkosivulle, mukaan lukien suosikki chat-sovelluksesi, kuten Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram ja jopa sähköpostit.

Huomaa, että tämä laajennus toimii Firefox v63:n tai uudemman kanssa.

21. Tyhjennä URL-osoitteet

Monet verkkosivustot, erityisesti verkkokauppasivustot, käyttävät URL-osoitteiden seurantaelementtejä käyttäjien sijainnin ja verkkotoiminnan seuraamiseen. ClearURLs-laajennus on Firefox-laajennus, joka suojaa yksityisyyttäsi tunnistamalla ja poistamalla automaattisesti seurantaelementtejä URL-osoitteista.

Laajennus on täysin avoimen lähdekoodin, joten jokainen voi liittyä projektiin ja osallistua koodiin. Se käyttää yli 250 seurantaparametrien sääntöä seurantaelementtien poistamiseksi URL-osoitteista.

Yhteenvetona se tekee seuraavaa

 • Poistaa seurantaelementit URL-osoitteista.
 • Puhdistaa useita URL-osoitteita kerralla.
 • Estää seurannan lisäyksen historian API:n kautta.
 • Estää ETag-seurannan.
 • Tukee uudelleenohjausta määränpäähän ilman seurantapalveluita välittäjinä.

22. Hae kuvan mukaan

Search by Image on avoimen lähdekoodin ja tehokas käänteinen hakutyökalu, joka tekee kuvien käänteishakusta vaivatonta yritystä. Se tukee laajaa valikoimaa yli 30 hakukonetta, mukaan lukien Google, Bing, Yandex, TinEye ja jopa Shutterstock muutamia mainitakseni.

Search by Image -laajennuksella varmistetaan kuvien aitous ja se auttaa myös ilmoittamaan vääriä tietoja sosiaalisessa mediassa. Laajennus voi etsiä kuvia kontekstivalikosta ja selaimen työkalupalkista kattavan käänteisten kuvahakukoneiden avulla.

Lisäksi se tukee kuvien etsimistä tietokoneelta tai älypuhelimelta, kuvien etsimistä yksityisiltä sivustoilta ja kaapatuilta alueilta.

Lyhyesti sanottuna se tarjoaa seuraavat hakutilat:

 • Valitse URL-osoite – Tämä on oletushakutila. Sen avulla voit valita kuvan verkkosivulta ja etsiä kuvan URL-osoitteen avulla.
 • Valitse kuva – Tämän avulla voit valita kuvan verkkosivulta ja etsiä sitä myöhemmin kuvatiedoston avulla. Sopii sivustoille, jotka eivät salli kuvien suoraa linkittämistä. Erityisesti yksityiset sivustot.
 • Kaappaa – Hakee verkkosivun kaapatulta alueelta.
 • Selaa – Hakee laitteeltasi olevan kuvan perusteella. Se tukee myös kuvien liittämistä leikepöydältä työpöytäalustoilla.
 • URL-osoite – Hakee kuvan URL-osoitteella.

23. NoScript Security Suite

NoScript Security Suite on ilmainen laajennus Mozilla Firefoxille, Google Chromelle ja muille selaimille, jotka estävät ennaltaehkäisevästi haitallisen verkkosisällön. Lisäksi se sallii JavaScriptin ja muiden mahdollisesti haitallisten skriptien suorittamisen vain valitsemillasi luotettavilla verkkosivustoilla.

Laajennus suojaa Clickjacking-yrityksiltä, sivustojen välisiltä komentosarjahyökkäyksiltä (XSS) ja vyöhykkeiden välisiltä DNS-uudelleensidonta-/CSRF-hyökkäyksiltä (reitittimen hakkerointi). Sen ennaltaehkäisevä lähestymistapa haitallisten komentosarjojen torjuntaan varmistaa, että olet poissa haittojen tieltä.

24. Poista JavaScript käytöstä

Kuten nimestä voi päätellä, Disable Javascript -laajennus poistaa JavaScriptin käytöstä vain tietyillä sivustoilla ja välilehdillä. Se antaa käyttäjälle itsenäisyyden päättää, otetaanko JavaScript käyttöön vai poistetaanko se tietylle isännälle tai välilehdelle.

Se tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • Asettaa Javascriptin oletustilan (JS päällä tai JS pois päältä).
 • Asettaa käytöstä poistamisen (joko verkkotunnuksen tai välilehtien mukaan).
 • Käyttää kontekstivalikon kohtaa vaihtamiseen, joka voidaan myös poistaa käytöstä.
 • Käyttää oletuksena pikanäppäimiä, jotka voidaan myös poistaa käytöstä.
 • Voit tarkastella mustalle tai sallittujen luettelolle lisättyjä verkkotunnuksia.
 • Lisää perusverkkotunnuksia, jotka automaattisesti ottavat JS:n käyttöön tai poistavat sen käytöstä aliverkkotunnuksille.

25. Estä sivusto

BlockSite – Verkkosivustojen esto on selain-, verkkosivustojen/URL-osoitteiden esto, jonka avulla voit estää verkkosivustoja tietyksi ajaksi, jolloin voit hallita tuottavuuteesi vaikuttavia häiriötekijöitä.

Voit estää yksittäisiä verkkotunnuksia/sivustoja, ohjata estetyn verkkotunnuksen toiseen kohteeseen, sulkea estetyt välilehdet automaattisesti ja paljon muuta.

Yhteenvetona laajennus tekee seuraavaa

 • Estää ei-toivotut verkkosivustot tai verkkotunnukset.
 • Tarjoaa aikaan ja päivämäärään perustuvan eston.
 • Käytä jokerimerkki- tai säännöllisten lausekkeiden hakua estääksesi pääsyn useille verkkosivustoille.
 • Näytä mukautetut viestit estetyillä sivuilla.
 • Sulkee estetyt välilehdet automaattisesti tietyn ajan kuluttua.
 • Sulkee ärsyttävät ponnahdusikkunat heti, kun avauspyyntö vastaanotetaan.

26. Vimium-FF

Vimium-FF on selainlaajennus, joka tarjoaa pikanäppäimiä navigointiin ja ohjaukseen Vim-editorin hengessä.

Sen avulla voit navigoida verkossa ilman hiirtä, ja se tarjoaa laajan valikoiman muokattavia pikanäppäimiä, käyttää fiksua korostusmenetelmää navigointiin linkkien avulla ja tarjoaa sivun ohjeikkunan, jonka avulla voit seurata henkilökohtaisia pikanäppäimiäsi.

27. Flagfox

Flagfox on näppärä laajennus, joka näyttää maan lippukuvakkeen URL-palkin oikeassa reunassa osoittaen verkkopalvelimen nykyisen sijainnin. Lisäksi se tarjoaa arvokasta tietoa, kuten IP-osoitteen, Internet-palveluntarjoajan, verkkopalvelimen pituus- ja leveysasteet jne.

Laajennus on yksinkertainen ja huomaamaton, ja sen avulla voit pysyä ajan tasalla verkkopalvelimen sijainnista ja muista palvelimeen liittyvistä tärkeistä mittareista.

28. Bitwarden

Bitwarden on arvostettu salasanojen hallintaohjelma, joka saa edelleen tunnustuksia maailmanlaajuisessa yhteisössä. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja turvallinen salasanojen hallinta, joka tarjoaa helpon ja turvallisen tavan tallentaa kirjautumistunnuksesi ja salasanasi.

Se toimii kaikilla laitteillasi: mobiililaitteista pöytäkoneisiin. Voit jakaa arkaluontoisia tietoja holvissasi mistä tahansa selaimesta ja synkronoida ne laitteidesi kanssa. Näin tehdessään sen avulla on helppo hallita, tallentaa ja suojata rajattomasti salasanoja mistä tahansa.

Bitwarden käyttää päästä-päähän 256-bittistä AES-salausta varmistaakseen, että luottamukselliset tietosi pysyvät aina turvassa ja yksityisinä. Bitwarden tarjoaa myös sisäänrakennetun salasanageneraattorin kestävien ja ainutlaatuisten salasanojen luomiseksi asetettujen salasanan vahvuusvaatimusten täyttämiseksi.

29. YouTube High Definition

YouTube High Definition on hieno laajennus, joka ratkaisee muutamia ongelmia, jotka liittyvät YouTube-videoiden katseluun. Aluksi se toistaa automaattisesti kaikki YouTube-videot korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla.

Lisäksi sen avulla voit säätää videosoittimen kokoa ja äänenvoimakkuutta kaikille videoille. Lisäksi se tukee teräväpiirtotoistoa upotetuille videoille sosiaalisissa sivustoissa, kuten Reddit, Facebook, Twitter ja monet muut.

Laajennuksen tavoitteena on parantaa videon katselukokemustasi varmistamalla, että saat parhaan videon laadun.

30. TWP – Käännä Web-sivuja

Käännä Web Pages -laajennus kääntää verkkosivusi reaaliajassa. Sinun ei tarvitse avata uusia välilehtiä.

Lyhyesti sanottuna laajennus tekee näin.

 • Se kääntää nykyisen verkkosivusi ilman, että sinun tarvitsee avata uusia välilehtiä.
 • Voit valita käännöskielen.
 • Voit asettaa laajennuksen kääntämään automaattisesti.

31. Firefox usean tilin säiliöt

Firefox Multi-account containers on kätevä laajennus, jonka avulla voit erottaa eri selauskäyttäytymiset, jotta seurantalaitteet pysyvät loitolla ja yksityisyyden parantaminen. Kun laajennus on lisätty selaimeesi, voit helposti erottaa työsi ja henkilökohtaisen selaamisen. Tämä tarkoittaa, että voit vetää rajan työsi ja yksityiselämäsi välille ja estää verkkosivustoja seuraamasta online-toimintaasi.

Säilöt toimivat osioiden sivuston tiedot paikkakohtaisiin säilöihin. Tämä varmistaa, että säilössä olevat sivustot eivät voi olla yhteydessä muihin säilövälilehtiin, joten tietojasi ei voida jakaa muiden verkkosivustojen kanssa.

32. Sanakirja missä tahansa

Dictionary Anywhere on laajennus, jonka avulla voit tarkastella sanan määritelmää. Sinun tarvitsee vain kaksoisnapsauttaa sanaa ja sen määritelmä näytetään yksinkertaisessa ponnahduskuplassa.

Tämä laajennus tukee englantia, espanjaa, saksaa ja ranskaa.

Tässä oppaassa olemme tarkastelleet joitain yleisimmin käytetyistä lisäosista, joita voit käyttää Firefox-selaimessa parantaaksesi tuottavuuttasi Linux-järjestelmissä. Tämä ei suinkaan ole täydellinen luettelo kaikista tuottavuuden lisäosista, mutta voit kokeilla monia muitakin lisäosia.

Tiedätkö muita parhaita firefox-lisäosia tai -laajennuksia tuottavuuden parantamiseksi Linuxissa? Kerro meille mielipiteesi alla olevissa kommenteissa.